стрічка

На Рівненщині винесли вирок винуватцю аварії, у якій загинуло немовля

27 Січня 2022, 14:04
Винесли вирок винуватцю аварії у Великому Житині, де загинуло немовля 364
Винесли вирок винуватцю аварії у Великому Житині, де загинуло немовля

39-річного рівнянина засудили за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

В ході судового розгляду прокурор довів, що чоловік, у квітні 2020 року, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння і керуючи, при цьому, автомобілем BMW 520І, рухаючись по автомобільній дорозі з боку села Великий Житин, Рівненського району в напрямку Рівного, в місці, де організовано рух по колу, не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ-2106, який рухався головною дорогою та допустив зіткнення з ним, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула 8-місячна дитина, ще дві жінки отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Усі вони були пасажирками автомобіля ВАЗ-2106.

Вироком Рівненського районного суду обвинуваченого визнали винним і засудили до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки. Окрім того, частково задоволено цивільні позови потерпілих.

Прокуратура, не погоджуючись із таким вироком, вже готує апеляційну скаргу. Прокурори вважають, що суд призначив покарання, яке не відповідає ступеню тяжкості вчиненого злочину та особі винного.

Читайте також:  Рівне: поліцейського судитимуть за перевищення повноважень

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024