стрічка

На Волині посилили охорону стратегічно важливих об'єктів

26 Січня 2022, 14:55
На Волині посилили охорону стратегічно важливих об'єктів 3332
На Волині посилили охорону стратегічно важливих об'єктів

На Волині СБУ спільно з іншими силовими структурами посилила охорону об’єктів критичної інфраструктури. Проте, управління ніяких надлишкових загроз наразі не вбачає.

Про це Район.Луцьк дізналися на нараді щодо повноважень та дій виконавчої влади в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, яка відбулася 26 січня.

На початку наради голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко наголосив на тому, що усі структури, від яких залежить життєдіяльність населення, готові і знають як діяти в умовах надзвичайних ситуацій. Далі перейшли до порядку денного і більш конкретних звітів керівників управлінь силових структур.

Першим слово взяв начальник Головного управління Служби безпеки України у Волинській області Микола Лисиненко. За його словами, 20 січня 2022 року провели робочу нараду з керівниками силових структур області та керівниками ряду об’єктів критичної інфраструктури. Додатково затвердили перелік об’єктів життєзабезпечення. На цих об’єктах посилили охорону, щоб ефективно реагувати на можливі терористичні та диверсійні атаки.

«У цілому, це є стандартна практика – додаткове посилення, додаткова увага до таких об’єктів. Всі працюють в штатному режимі. Ніяких надлишкових загроз ми поки не вбачаємо», – запевнив начальник ГУ СБУ.

Начальник Головного управління Національної поліції Юрій Крошко підтвердив, що об’єкти життєзабезпечення посилено охоронятимуть співробітники Національної поліції. Він також запевнив, що на території області ніяких критичних загроз нема.

«Поліція несе службу в посиленому режимі, тож громадяни можуть спокійно жити», – додав головний поліцейський області.

Читайте такожПоліцейські перевіряють обставини бійки між дітьми в одній з луцьких шкіл

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024