стрічка

У Турійську на роботу шукають лікаря, листоношу, слюсара та монтувальника шин

25 Січня 2022, 08:26
Пошук роботи / Фото ілюстративне 280
Пошук роботи / Фото ілюстративне

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом на 24 січня. 

Перелік вакансій розмістили на сайті Турійської селищної ради.

Наразі доступні такі вакансії:

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів за кордон автомобілем Volvo Є-5 з причепом, наявність електронного чіпа та закордонного  паспорта. Заробітна плата висока, окрім основної зарплати є доплата за фракт. 

Листоноша (поштар).  Завдання та обов’язки: доставка пошти, пенсій, товарів народного споживання  до адресатів. Виконання робіт в с. Бобли. Заробітна плата – 6500 гривень.

Машиніст крана автомобільного. Завдання та обов’язки: керування, перенесення вантажів та обслуговування крана автомобільного на базі автомобіля ЗІЛ-130. Заробітна плата від 7000 гривень.

Лікар загальної практики-сімейний лікар. Завдання та обов’язки: безпосереднє надання первинної медичної допомоги пацієнтам. Формування та контроль виконання плану обстежень та лікування, аналіз результатів досліджень, призначення медичних препаратів та інших лікувальних заходів. Направлення відповідно до медичних показань пацієнта, який не потребує екстреної медичної допомоги, для надання йому вторинної (спеціалізованої) або третинної медичної допомоги. Оформлення довідок, форм, листків непрацездатності. Заробітна плата 15 тисяч гривень.

Монтувальник шин. Завдання та обов’язки: здійснює монтаж та демонтаж шин автомобілів за допомогою спеціальних пристосувань. Виконує миття, очищення внутрішніх поверхонь, сушку шин. Накачує і підкачує шини повітрям на автомобілях, перевіряє тиск повітря в шинах за допомогою манометра. Заробітна плата 8000 гривень.

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Завдання та обов’язки: здійснення поточного ремонту автомобілів вітчизняного та іноземного виробництва. Заробітна плата 8000 гривень.

 За детальною інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0336321670, 0336321099.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024