стрічка

В автопригоді на Сарненщині постраждала сім’я із Вараського району

23 Січня 2022, 08:30
В автопригоді на Сарненщині постраждала сім’я із Вараського району 281
В автопригоді на Сарненщині постраждала сім’я із Вараського району

На трасі «Київ-Ковель-Ягодин» між селами Городець та Ромейки, що на Сарненщині, в автопригоді постраждало двоє дорослих і троє дітей.

Дорожньо-транспортна пригода за участю родини з Вараського району сталася 21 січня, о 21:20. Про це інформує пресслужба ГУНП у Рівненській області

 Поліцейські встановили, що 40-річний водій автомобіля «Audi-80», не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку та на смузі зустрічного руху  допустив зіткнення з вантажівкою «Daf» із напівпричепом.  

Унаслідок ДТП постраждала пасажирка легковика – 30-річна дружина кермувальника. У неї травматична ампутація стопи, переломи та забої.   

Трьох дітей, які були в салоні, а це 9-річна та 7-річна доньки і 5-річний син, із забоями доставили до медзакладу. 

Кермувальник вантажівки — 30-річний житель Київщини в автопригоді не постраждав. Відповідно до огляду на стан сп’яніння був тверезий, як і водій легковика, якого після обстеження відпустили. 

Слідчі Сарненського районного відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Обставини автопригоди встановлюють слідчі у рамках кримінального провадження.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024