стрічка

В одному з райуправлінь поліції Рівненщини – новий керівник

21 Січня 2022, 13:39
Олександр Панасюк 464
Олександр Панасюк

Заступника начальника обласного управління поліції Рівненщини Олександра Панасюка, який є начальником слідчого управління, призначили на нову посаду.

Новопризначений заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олексій Купоросов представив поліцейським полковника Олександра Панасюка як тимчасово виконуючого обов'язки начальника відділення поліції №6 Рівненського районного управління поліції у місті Здолбунів, – пише РВ.

Нагадаємо, що з червня 2021 року цим відділенням керував капітан поліції Ігор Ковальчук, але наприкінці року він тяжко захворів і вже понад місяць перебуває у лікарні. 

Нагадаємо, що 38-річний полковник Панасюк – родом зі Здолбунівщини. Він народився та виріс у селі Здовбиця. Після закінчення Національного університету внутрішніх справ України він  тривалий час працював у місцевому райвідділі слідчим. У 2013 році був призначений на посаду начальника Здолбунівського районного відділу УМСВ, а у листопаді 2015 року Панасюка переведений на посаду начальника Здолбунівського відділення поліції. 

З травня 2016 року та до листопада 2021 року Олександр Панасюк працював заступником начальника обласного управління поліції Рівненщини – начальником слідчого управління, а потім – фактично позбувався цієї посади, хоча юридично досі на ній рахується. Чому так сталось, колеги воліють відкрито про це не говорити, але подейкують, що його роботою зацікавилось ДБР. 

Читайте також:  У Рівному зник підліток

Коментар