стрічка

Чому кондиціонери для білизни стали рідкими

16 Січня 2022, 18:04
Рідкий кондиціонер для прання Реклама 687
Рідкий кондиціонер для прання

Запит на засоби для пом’якшення тканини виник із розвитком промисловості. Коли машинне прання набуло виробничих масштабів, підприємці постали перед проблемою: після кількох циклів прання речі ставали жорсткими й неприємними на дотик, одяг швидко втрачав свій товарний вигляд. Тоді вперше й задумалися, як це можна виправити.

У чому головне призначення кондиціонерів для білизни та чому вони мають переважно рідку форму — докладніше в статті.

Які бувають кондиціонери для прання

Першими пом’якшувачами тканини були натуральні олії, розведені з водою. Полоскання білизни в емульсії на основі оливкової чи кукурудзяної олії робило волокна тканини м’якими.

Якщо спочатку кондиціонери для прання використовували виключно професійні пральні, хімчистки та великі готельні комплекси, сьогодні засоби для пом’якшення тканини можна зустріти у кожному домі.

Переваги рідких кондиціонерів для білизни

Недаремно у побуті кондиціонер часто називають «ополіскувачем». Адже засіб найкраще додавати саме на стадії полоскання білизни — так на вже чистій тканині утворюється невидима плівка, що у разі забруднення вбереже одяг від глибоких плям.

Рідка форма добре розчиняється у воді, проникає глибоко у волокна тканини, пом’якшуючи їх вже з першого застосування. Водночас аромат рівномірно розподіляється по всьому одягу. А спеціальні катодні ПАР, що є основою будь-якого ополіскувача, діють як антистатики. Завдяки цьому білизна перестає електризуватися.

Кондиціонери для прання чудово пом’якшують тканину, захищаючи її волокна від заплутування. Речі, випрані з кондиціонером, зберігають свіжість і приємний аромат протягом тижня. Та це не єдині плюси використання рідкого пом’якшувача тканини.

● Одяг менше мнеться, а тому має гарний зовнішній вигляд.

● Кондиціонери зменшують коефіцієнт тертя волокон під час прання і носіння, що подовжує життя улюблених речей.

● Легше прасування та швидше сушіння.

● Засіб захищає тканини від втрати насиченості кольору.

Кондиціонери від Lenor® — ніжний дотик вашої білизни

Кондиціонер для білизни Lenor® Аметист і квітковий букет — це загадковий коктейль ігристого бергамоту й повітряного букета фрезії та яскравого жасмину. Солодкі нотки огортають оксамитовим теплом. Унікальний аромат, як сам аметист.

Асортимент засобів для прання Lenor® дозволить кожному вибрати собі аромат до вподоби. Справді! Навіть, якщо ви маєте чутливу шкіру, рекомендуємо звернути увагу на серію ополіскувачів Lenor® Для чутливої шкіри. Ніщо не завадить насолодитися свіжістю, що даруватиме впевненість і задоволення протягом усього дня.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024