стрічка

Ринок нерухомості: рейтинг найдорожчих будинків у Рожищі

15 Січня 2022, 09:57
Фото з найдорожчого будинку 460
Фото з найдорожчого будинку

Ринок нерухомості постійно змінюється. На Рожищенщині до уваги покупців пропонують здебільшого житло на вторинному ринку. Новобудову можна купити хіба що у приватних продавців, адже будівельні компанії поки тут не пропонують нового житла.

Район.Рожище проаналізував найдорожчі пропозиції житла у місті на сервісі OLX станом на січень 2022 року, розташувавши їх у порядку зростання.

На п'ятому місці – будинок у районі Рожищенської лікарні. Його продають з меблями. Є чотири кімнати, кухня, ванна, коридор, комора, льох. Поруч – літня кухня з двох кімнат, господарські приміщення, колодязь. Помешкання пропонують за 28 тисяч доларів.

Четверту сходинку посідає будинок на вулиці Промислова, 62. Його власник пропонує до продажу за 30 тисяч доларів. Пишуть, що будинок з усіма зручностями.

Півтораповерховий будинок з прибудинковою спорудою пропонують у селі Рудня за два кілометри міста Рожище. Він розташований в районі Рожищенського сирзаводу. Будинок з блоків, утеплений мінеральною ватою, обмурований цеглою, стіни поштукатурені. Є світло (три фази). З ціною у 45 тисяч доларів пропозиція розташувалась на третій сходинці.

За 50 тисяч доларів пропонують будинок на вулиці Мазепи. Серед переваг – дубова столярка, бруківка, цегляна огорожа. Також є літня кухня, великий підвал, веранда, гараж, сарай. Ця пропозиція розташувалась на другій сходинці.

На першому місці із ціною у 120 тисяч доларів – триповерховий дім з прибудинковими будівлями (літня кухня, два гаражі, комори, майстерні). Будинок має 240 метрів квадратних та вісім кімнат. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024