стрічка

Жителі Любешівської громади зізнались, які проблеми на місцях їх турбують найбільше

13 Січня 2022, 09:21
Центр громади - Любешів 404
Центр громади - Любешів

Наприкінці року Редакція Район.Любешів звернулася до краян з проханням розповісти про проблеми, які, на їхню думку, місцева влада мала б вирішити найближчим часом у селищі чи селах громади.

На заклик редакції відгукнулись півтора десятка читачів. Найчастіше в їхніх коментарях згадувалися дороги, що потребують ремонту. Зокрема, дорога по вулиці Незалежності в селі Дольськ.

Любов Бугорська пише: «Дорога ця розбита, ямка на ямці, адже зроблена понад 30 років тому».

У жахливому стані, на думку дописувачки Тамари Іваненко, перебуває і автодорога Цир – Лахвичі – Люб'язь, якою  возять дітей до школи. Нарікають також краяни на дороги Любешів – Бірки – Велика Глуша та Бихів – Хутомир – Залаззя.

Турбує любешівчан і проблема зупинок автобусного транспорту.

Щодо інших актуальних проблем громади, то краяни виокремили питання утилізації сміття.

«Куди в селах його вивозити сміття – запитують дописувачі – ніхто  з влади на це відповіді не дає».

Занепокоєні любешівці і темрявою на окремих сільських вулицях, відсутністю дитячого садка у Ветлах, відновленням роботи Музею минулого та сучасного в селищі та поліпшенням  роботи товариства Червоного Хреста (надати тепле, зручне приміщення, встановити графік роботи щодо приймання й видачі речей, надати гідну заробітну плату особі, яка виконуватиме цю роботу).

 

 

Читайте також«У наступному році здивуємо громаду новими інфраструктурними проєктами», – голова Любешівської селищної ради Олег Кух

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024