стрічка

У Луцьку жителі одного з мікрорайонів протестували проти дій місцевого ОСББ

11 Січня 2022, 15:35
Мешканці обурені 472
Мешканці обурені

У Луцьку на вулиці Липинського, 1 жителі мікрорайону 11 січня протестували проти хамовитого, на їхнє переконання, ставленням представників ОСББ. Річ у тім, що нібито через «бурульки» на вулиці встановили паркан із хвірткою та з попередженням «Небезпечна зона», перекривши тим само піший прохід.

Окрім того, тепер місцеві не мають доступу й до дитячого майданчика, який облаштували тут торік. Про це пише ВолиньPost.

Лучанка, яка проживає у будинку на вулиці Липинського, 4 каже: прийшла, бо не розуміє таких дій. Мовляв, поруч з її багатоповерхівкою теж ходить чимало людей, але ніхто паркани не ставить.

Зафіксувати колективне звернення вже вдруге приїхала поліція.

«Ми хочемо привернути уваги до проблеми, яка склалася у жителів нашого (55-ого) району. Заблокували основний центральний прохід до зупинок, до «Там-Таму», школи, дитячого садочка. Всюди стоять паркани. Хоча і це нікому не заважало до тих пір, поки не поставили хвіртку. Це просто узурпація людей своїм службовим становищем. Людина використала документи на право власності цією ділянкою. Представник ОСББ нам озвучила, що вони мають повне право перекрити цей прохід, бо можливе падіння снігу та бурульок. Ми не хочемо скандал вчиняти чи хуліганським способом щось вирішувати, тобто паркан ламати ніхто не збирається», – запевняє місцевий житель Олег Кот.

Тож, аби вирішувати все законно, найближчим часом планують звернутися у Луцькраду.

Голова ОСББ Олена Завадська коментувати ситуацію, очевидно, не захотіла й на зустріч з жителями мікрорайону не прийшла.

Читайте такожУ Луцьку працівниця лікарні придумала хитру схему, щоб отримувати чужу зарплату

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024