стрічка

Ринок праці: у Турійську є п'ять вакансій

11 Січня 2022, 08:45
Вакансії / Фото ілюстративні 278
Вакансії / Фото ілюстративні

Перелік актуальних вакансій у Турійську розмістили на сайті селищної ради.

Наразі доступні такі вакансії:

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів за кордон автомобілем Volvo Є-5 з причепом, наявність електронного чіпа та закордонного  паспорта. Заробітна плата висока, окрім основної зарплати є доплата за фракт. 

Листоноша (поштар).  Завдання та обов’язки: доставка пошти, пенсій, товарів народного споживання до адресатів. Виконання робіт в с. Бобли.  Заробітна плата – 6500 гривень.

Листоноша (поштар). Завдання та обов’язки: доставка пошти, пенсій, товарів народного споживання  до адресатів. Виконання робіт в с. Мокрець.  Заробітна плата – 6500 гривень.

Начальник відділу транспорту. Завдання та обов’язки: планування та загальна організація роботи транспортної дільниці підприємства; контроль роботи водіїв; щоденне забезпечення найбільш раціонального розподілу транспортних засобів по маршрутах; розробка графіків планових ремонтів та технічного обслуговування транспортних засобів; знання будови автомобіля. Заробітна плата висока.

Перукар (перукар-модельєр). Завдання та обов’язки: здійснювати різні види стрижок, зачісок, фарбування волосся, коригування форми вус і бороди. Заробітна плата від 6600 гривень.

 За детальною інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0336321670, 0336321099.

Коментар