стрічка

Різдвяна пригода: 7-річний волинянин втік з дому, розшукали його у сусідній області

10 Січня 2022, 10:07
Фото з місця події 564
Фото з місця події

Під час патрулювання міста Вараш на службовий планшет екіпажу сектору реагування патрульної поліції Вараського районного відділу 8 січня близько 18:30 надійшло повідомлення, що на автостанції перебуває малолітня дитина без супроводу батьків.

На місці події поліцейські виявили хлопчика, який через вади із мовленням нічого про себе не міг пояснити. А зі слів заявниці-касира, малолітній намагався сісти в автобус зі сполученням «Вараш – Луцьк», – інформують у Нацполіції.

До встановлення усіх обставин і особи малолітнього долучилися також працівники ювенальної превенції Вараського РВП. Під час спілкування хлопчика із поліцейськими вдалося з’ясувати лиш те, що його звати Тимофій. За допомогою у пошуках його рідних поліцейські звернулися і до громадськості. 

У взаємодії із працівниками чергової частини поліцейські СРПП і ювенальної превенції встановили, що малолітній — 7-річний житель села Тростянець Луцького району Волинської області. Його і розшукувала місцева поліція та рідні.

Жодних протиправних дій відносно хлопчика вчинено не було. Його передали матері та слідчо-оперативній групі Волині, які приїхали у Вараш за маленьким втікачем.

Попередньо відомо, що матір із ще одним сином уранці поїхали у райцентр, а Тимофій залишився із батьком. Останній і не втямив, коли дитина пішла з дому. Тож різдвяні пригоди малолітнього розпочалися маршруткою із села Тростянець до Маневич, звідки він благополучно дістався до Вараша автобусом сполученням «Колки – Вараш».

Поліцейські звертаються до громадян не бути байдужими, коли бачите дитину без нагляду дорослих. Одразу телефонуйте на спецлінію 102.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024