стрічка

Ратнівщина: на утеплення школи виділять кошти з обласного бюджету

24 Грудня 2021, 15:01
Млинове: на утеплення школи виділять кошти з обласного бюджету 397
Млинове: на утеплення школи виділять кошти з обласного бюджету

У селі Млинове виділять кошти з обласного бюджету на капітальний ремонт та утеплення фасаду НВК.

За відповідне рішення депутати проголосували під час позачергової сесії обласної ради 24 грудня. Про це повідомила кореспондентка Район.Ратне.

Ратнівський селищний голова Віталій Бірук звернувся до голови Волинської обласної ради та Волинської РДА із проханням виділити кошти на проведення капітального ремонту покрівлі та утеплення фасаду Навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІ ступеня дитячий садок» села Млинове.

У зверненні йдеться, що покрівля перебуває на даний час в незадовільному стані у зв’язку з фізичним зносом тривалим часом експлуатації та потребує невідкладного капремонту, оскільки такий не проводився понад 10 років.

Щороку, зважаючи на заходи які вживаються, руйнування покриття лише збільшується. Нині потребується невідкладний капітальний ремонт, оскільки в осінньо-зимовий період дуже важко дотримуватися потрібного температурного режиму, що значить збільшує споживання енергоносіїв.

Як зазначив депутат облради Андрій Козюра, що відшукати потрібні асигнування в селищному бюджеті можливості немає, тож просив знайти їх в обласному бюджеті та допомогти відремонтувати та утеплити навчальний заклад. Обранці громади колегу підтримали. 

Читайте також: Як ратнівські ліцеїсти готувалися до новорічних свят

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024