стрічка

Про прийняття бюджету та що ж з ялинками громад: у Володимирі провели брифінг з журнатістами

24 Грудня 2021, 09:23
Про прийняття бюджети та що ж з ялинками громад: у Володимирі провели брифінг з журнатістами 355
Про прийняття бюджети та що ж з ялинками громад: у Володимирі провели брифінг з журнатістами

Міський голова Ігор Пальонка провів традиційний щотижневий брифінг для журналістів місцевих ЗМІ, під час якого відповів на питання, що стосуються різних сфер життя громади.

Подія відбулася 22 грудня. Про це пишуть на сайті Володимира.

Ігор Пальонка поділився, що найважливіше питання у Володимирі на сьогодні - це прийняття бюджету, адже це головний фінансовий документ, за яким буде жити громада у 2022 році. Бюджет буде непростий, оскільки додається вилучення з бюджету у розмірі близько 19 мільйонів гривень, також невідомо, що буде з ціною на електроенергію.

 Ріст бюджету передбачається невеликий у порівнянні із 2021 роком, проте вважає, що бюджет буде збалансований і є шанс на перевиконання. Закладено у бюджеті ряд програм та заходів. Основні з них – це закупівля кисневого генератора для ТМО, завершення ремонту стадіону, реконструкція частини парку «Слов’янський» з облаштуванням дитячо-спортивного майданчика, а також ремонт ряду доріг та дворів багатоквартирних будинків. 

Очільник громади наголосив, що в сільських населених пунктах ялинки встановлені лише в школах та садочках, де проходитимуть новорічні ранки. На вулиці ялинок не вбирали, адже не надходило відповідних пропозицій від старост.

«Так, як погода сприяє, збираємось зробитикаток уже найближчими днями. Він буде розміщений біля КМЦ. Додамо також невдовзі до святкових інсталяцій у центрі міста і фотозону із написом «2022», яка уночі буде підсвічуватись. Розпочали уже встановлення і дерев’яних будиночків для торгівлі, яка буде здійснюватись у межах різдвяного ярмарку», – закінчив розмову очільник громади.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром