стрічка

До Дня енергетика у Вараші влаштували спортивне свято

22 Грудня 2021, 18:03
Фото з місця події 731
Фото з місця події

Масштабні спортивні заходи присвячені Дню енергетика відбулись днями у Вараші.

Учасники подій змагались за призи Первинної профспілкової організації (ППО) РАЕС, – інформують організатори заходу.

Так, у басейні РАЕС «Енергетик» відбувся Відкритий чемпіонат Рівненської області з плавання серед хлопців та дівчат 2004-2014 років народження.

У змаганнях взяли участь понад 230 плавців у складі шести команд з різних міст – Рівного, Вараша, Ковеля, Луцька, Березного та Нетішина.

Найменші учасники пливли 50-метрівку вільним стилем та таку ж дистанцію на спині. Підлітки долали 100-метрові дистанції вільним стилем, брасом, на спині та батерфляєм. Кожна дитина могла стартувати у двох дисциплінах.

У підсумку команда КДЮСШ РАЕС виборола 16 перших, 16 других та 12 третіх місць.

Паралельно плаванню у спортивній залі Палацу культури РАЕС відбувся вже 34-й турнір з волейболу між чоловічими командами. Участь у ньому взяли команди  Рівненської АЕС, Хмельницької АЕС, Луцького національного технічного університету і Національного університету водного господарства та природокористування.

Матчі відбувались за кубковою системою та складалися із двох півфіналів. Боротьба за перемогу була запеклою і видовищною. У підсумку спортивна фортуна виявилась на стороні ХАЕС, яка виборола першість, «срібло» забрала команда НУВГП, третіми стали господарі турніру – команда РАЕС.

Тим часом у спортивній залі РАЕС «Ізотоп» вперше проводився Відкритий рейтинговий турнір з настільного тенісу.

Дводенний захід зібрав 40 спортсменів різних вікових категорій з Рівненської та Волинської областей, більшість з яких є членами Федерації настільного тенісу України, мають всеукраїнський рейтинг, перші дорослі розряди та навіть звання кандидатів у майстри спорту.

За результатами матчів призерів нагородили дипломами, медалями, кубками та грошовими винагородами від ППО РАЕС. Також приємні призи отримали володарі трьох номінацій «За волю до перемоги», «Кращий серед ветеранів» та «Кращий молодий гравець».

Не менш захоплюючою стала Відкрита першість КДЮСШ РАЕС з боксу. Її  учасниками стали 64 юних боксерів 2005-2015 років народження із Рівного, Вараша, Сарн, Дубровиці та Здолбунова.

У підсумку нелегких двобоїв юні боксери КДЮСШ РАЕС вибороли 17 золотих, 5 срібних та 5 бронзових медалей.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024