стрічка

У Рівному на фельдшера «швидкої» напав невідомий чоловік

21 Грудня 2021, 10:27
У Рівному на фельдшера «швидкої» напав невідомий чоловік 402
У Рівному на фельдшера «швидкої» напав невідомий чоловік
20 грудня о 19:56 на лінію 103 надійшов виклик про те, що в одному із закладів харчування Рівного потребує медичної допомоги чоловік. Він нібито травмувався.
 
За вказаною адресою прибула лікарська бригада Рівненської станції швидкої медичної допомоги, повідомляють на сторінці екстренки у фейсбуці.
 
Бригада «швидкої» ще не встигла оглянути травмованого, як до них з лайкою та кулаками накинувся сторонній чоловік (відвідувач кафе). Він завдав тілесні ушкодження фельдшеру «швидкої» Ігорю Мосійчуку, а також пошкодив медичний ящик для надання ЕМД. Лікарка екстренки Ірина Полюхович негайно викликала ще одну карету «швидкої» та поліцію. 
 
Нападник на певний час повернувся в заклад громадського харчування, проте за декілька хвилин, намагався втекти з місця події. Лікарка Ірина Полюхович разом з бригадою «швидкої» та перехожими людьми кинулися його наздоганяти. Спільно вдалося зупинити нападника до приїзду поліції.
 
Попередній діагноз фельдшера: підозра на закриту черепно-мозкову травму, гіпертонічний криз. Медика госпіталізовано до Рівненської центральної міської лікарні. А пацієнт, до якого викликали «швидку», відмовився від огляду. Його забрав товариш.
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024