стрічка

Луцька громада: деякі школи ймовірно закриють або перетворять на дитсадки

20 Грудня 2021, 17:19
Фото ілюстративне 438
Фото ілюстративне

Частину шкіл у селах Луцької міської територіальної громади можуть закрити або перевести у дошкільні навчальні заклади. 

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, – пише Конкурент.

Заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк зазначила, що робити негативні висновки ще передчасно, але варто бути готовим до того, що частину цих закладів доведеться перевести у дошкільні або ж взагалі закрити.

Щодо капітальних ремонтів навчальних закладів, то, як зазначила Ірина Чебелюк, за кошти Державного фонду реконструкції та розвитку ремонтуватимуть школу №13. Ще низка закладів мають можливість взяти участь у проєкті з енергоефективності.

«Виділені кошти на нову програму у сфері енергоефективності, в рамках якої ми плануємо залучити кошти для утеплення та ремонту даху школи №5. Також у проєкті енергоефективності беруть участь школи у Боголюбах і Жидичині, а також школа №7 та садочок №26. Ми очікуємо, що ми потрапимо в цей проєкт і отримаємо кошти з Нового року», – зазначила Ірина Чебелюк. 

Читайте також: Школяр з Променя виборов «срібло» на Всеукраїнських змаганнях з лижних гонок

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024