стрічка

На Рівненщині двох чоловіків підозрюють у збуті фальсифікату через сільські магазини

20 Грудня 2021, 19:05
На Рівненщині двох чоловіків підозрюють у збуті фальсифікату через сільські магазини 468
На Рівненщині двох чоловіків підозрюють у збуті фальсифікату через сільські магазини

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури двом особам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та безпосередньо збуті фальсифікованого алкоголю з підробленими марками акцизного податку.

У ході слідства встановлено, що чоловік, який раніше вже засуджений і має напогашену та не зняту судимість за вчинення аналогічного злочину, за попередньою змовою з підприємицею купували, зберігали, перевозили та збували у сільських магазинах Рівненщини «сурогатний» алкоголь з підробленими марками акцизного податку, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

Правоохоронці, у ході обшуків, виявили та вилучили майже 400 тисяч гривень у різній валюті, понад пів тисячі пляшок фальсифікованої горілки, а також 120 л спирту, мобільні телефони, банківські картки, автомобіль «VOLKSWAGEN LT» та чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність.

Згідно з висновками експерта алкоголь виготовлений в кустарних умовах і не придатний до вживання, а відтак становить загрозу для здоров’я та життя людей.

Рішенням суду підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників УСР в Рівненській області ДСР НП України.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Читайте також:  У Рівному затримали чоловіків, які розповсюджували наркотичні речовини

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024