стрічка

В Ужгороді молодик вбив пенсіонерку

17 Грудня 2021, 19:25
Фото ілюстративне 772
Фото ілюстративне

Під варту взяли 23 річного місцевого жителя за підозрою в розбійному нападі та умисному вбивстві з корисливих мотивів.

Про це повідомили у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, вночі 13 грудня підозрюваний пошкодив вхідні двері й проник до помешкання пенсіонерки, що проживала одна в Ужгороді. Попередньо чоловік відключив електропостачання в будинку, увійшов до спальні, де знаходилась потерпіла, і вдарив її колюче-ріжучим предметом в обличчя. 

Від одержаних ушкоджень вона померла на місці події. Тим часом підозрюваний оглянув усі кімнати та забрав банківську картку, медаль, золотий браслет, мобільний телефон і гроші.

Читайте також: Забезпечити базові права затриманих: в Ужгороді перевірили нову систему у поліції

Слідчі дії ще тривають для того, аби встановити усі об’єктивні обставини злочину. Досудове розслідування за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури здійснюють співробітники районного управління поліції.

Довідково: За інкримінованими закарпатцю статтями найтяжчим покаранням для нього може стати довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024