стрічка

Дубенський завод шукає на роботу робітників та управлінців

17 Грудня 2021, 19:07
Дубенський завод пропонує роботу 446
Дубенський завод пропонує роботу

У Рівненській ОДА тривають зустрічі із підприємцями області в рамках проєкту «Rivne work hub», ініційованого головою ОДА Віталієм Ковалем.

Участь у зустрічі взяли заступник голови ОДА Ігор Тимошенко та директор приватного акціонерного товариства «Дубенський завод гумовотехнічних виробів» Костянтин Юрков. Про це Бізнес.Район дізнався на сайті Рівненської ОДА.

Підприємство, засноване близько 50 років тому, виробляє сертифіковану гуму і налічує майже 200 найменувань, серед яких килимки для підлоги, труби, рукави, шланги тощо.

«Важливо, аби майданчик для взаємодії «роботодавець – центр зайнятості – освіта» допоміг розвитку ринку праці, регулюючи регіональне замовлення під потреби ринку, на підготовку робітничих кадрів, а також інформувати заклади освіти про найактуальніші професії», – підсумував Ігор Тимошенко.

Такі зустрічі проводять з усіма великими роботодавцями області, щоб допомогти у підготовці кваліфікованих кадрів.

Керівник заводу вказав на потребу у таких працівників як слюсар-ремонтник, зварювальник, менеджер з управління персоналом, майстер виробничого навчання, інженер та інше. Наразі підприємство налічує близько 200 працівників, проте, у найближчому часі планують розширювати виробництво.

У підсумку зустрічі виокремили напрямки подальшої роботи, зокрема: впровадження дуальної освіти, перекваліфікація, підвищення кваліфікації робітників, створення освітньо-професійної програми, спрямованої на підготовку фахівців підприємства.

Читайте також: У Рожищі на роботу запрошують верстатника деревообробних верстатів

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024