стрічка

Корпоративи, як у кіно: що пропонує відомий ресторан «Рестпарк»

09 Грудня 2011, 17:20
Корпоративи, як у кіно РЕКЛАМА 446
Корпоративи, як у кіно

Дідом Морозом, конкурсами та красивою ялинкою вже нікого не здивуєш. Тому луцький ресторан пішов далі та підготував корпоративи у кіностилі.

«Cinema party» для колективів пройдуть з 16 по 30 грудня у комплексі «Рестпарк», що у п’яти хвилинах їзди від Луцька.

Гості зможуть відчути себе героями улюблених стрічок Голівуду або ж стати героями екранізацій Гоголя чи відтворити в образах спадщину Параджанова. Атмосфера сприятиме, аби гості забули про те, що у житті вони – бухгалтери, журналісти, менеджери. Під час корпоративу усі – головні герої!

Святкування розпочинаються з вишуканої зустрічі під акомпонемент клавіш піаніно від Андрія Войнаровського. Настрій вечірок, наче у фільмах, забезпечуватимуть ведучі Вікторія Мельничук (24 та 28 грудня), Олександр Гарбуза (17 та 30 грудня) та команда «Nabiss».

Для кожної компанії у ресторані підберуть меню індивідуально, аби кожен зміг посмакувати найкращими стравами від шеф-кухарів.

А якщо у запальних танцях захочеться зробити паузу, то чому б не влаштувати прогулянку засніженою територію комплексу? Адже персонал ресторану подбав про святкову ілюмінацію, а природа «Рестпарку» нагадає вам романтичне побачення у новорічному фільмі «Реальна любов».

До речі, стоп-кадри вашої вечірки створить Юрій Бочко, а локацію для них влаштує Альона Бойко.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024