стрічка

Безкорисливі, милосердні та патріотичні: хто такі ковельські волонтери

06 Грудня 2021, 19:43
У Ковелі відзначили волонтерів, які зробили добрі справи для міста 1169
У Ковелі відзначили волонтерів, які зробили добрі справи для міста

У Ковелі з нагоди професійного свята відзначили волонтерів.

Про це інформують на сайті міської ради.

За активну громадську позицію, благодійну діяльність, патріотизм, безкорисливість й милосердя та з нагоди Міжнародного дня волонтера подяки міського голови отримали:

  • Гайчук Ніна Олександрівна, яка разом зі своїм чоловіком Олександром взялись подарувати посмішку діткам, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах. Вони полікували зуби цій малечі і стали для неї хорошими друзями:
  • Дідицький Роман Володимирович, який дбає про благоустрій біля третьої школи. Завдяки йому Ковель стає містом сакур. Також Роман допомагає лікарні, купуючи маски та кисневі концентратори. Він любить своє рідне місто і своїми справами демонструє це разом з колективом сім’ї ресторанів «Класік».
  • Карпук Світлана Миколаївна та Орлова Надія Олександрівна, які організували плетіння сіток для українських військових формувань. Крім того, вони збирають і передають на фронт продукти та одяг.
  • Клюнда Марія Василівна, яка, виховуючи своїх трьох діток, взяла у  родину ще двох малят.
  • Махнюк Ангеліна Григорівна – наймолодша представниця серед волонтерів. Вона допомагає проводити загальноміські заходи, працює у молодіжному центрі «Місто ідей», організовує навчальні тренінги клубу «Красномовець».
  • Приходько Сергій Олександрович, який надає стоматологічні послуги військовим у Ковелі і їздить для цього на передову. А ще  він знімає патріотичні фільми про Україну.

Сам Сергій каже: «Бути волонтером – це благодійна допомога країні, в якій живуть мої діти. Це – щастя творити добро з усього серця. Це – спосіб життя і це назавжди».

  • П'ясецький Віталій Анатолійович – захисник Донецького аеропорту, що став на захист свої побратимів. Він допомагає військовим, купуючи автозапчастини для техніки. Проводить уроки мужності у школах. Він – один з організаторів Marph Chellendg  Kovel – 2021. А також долучається до створення соціальної реклами. 
  • Семенюк Юрій Володимирович, що опікується ковельськими легкоатлетичними марафонами.
  • Талашко Аліна Миколаївна, котра уже п’ять років співпрацює зі службою у справах дітей і допомагає родинам долати труднощі.

Коментарі
08 Грудня 2021, 21:04
Дяка і шана цим хорошим людям ПС. Marph Chellendg Kovel – 2021 - виправте, будь ласка. Вірно Murph challenge
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024