стрічка

Вміст важливіший за упаковку: рейтинг ефективних і доступних засобів догляду

06 Грудня 2021, 16:20
Зволожувальний гель РЕКЛАМА 822
Зволожувальний гель

Пропонуємо вашій увазі рейтинг ефективних, а головне – доступних засобів для догляду за тілом.

Пілінг The Ordinary AHA 30 % + BHA 2 % 

Саме бренд The Ordinary кілька років тому зчинив революцію в б’юті-світі, випустивши серію максимально концентрованих та ефективних засобів за низькою ціною та без реклами. Пілінг на основі фруктових кислот — один з тих продуктів, які принесли компанії популярність. Він здатен за 10 хвилин помітно освітлити пігментацію, вирівняти тон шкіри та запустити її оновлення.

Пінка для вмивання Dr. Sante Cucumber Balance Control

Засіб українського виробника здобув тисячі схвальних відгуків завдяки доступній ціні в поєднанні з ефективним виконанням своїх функцій. Пінка має приємну повітряну консистенцію, дарує відчуття свіжості на жирній або комбінованій шкірі та поступово нормалізує її стан завдяки екстракту огірка в складі. Також у Dr. Sante є схожа пінка для сухої та нормальної шкіри з назвою Pure Code.

Гель для вмивання Mixa Anti-Imperfection Gentle Purifying Gel

Ще один продукт для вмивання проблемної шкіри приваблює особливо делікатним складом і м’якою дією. Гель створений для чутливої шкіри, тому не лише змиває бруд та усуває масний блиск, а й заспокоює її, відновлює баланс і сприяє зміцненню природних захисних функцій шкіри.

Мезопілінг-скатка Bielita MEZO complex

Експерти білоруського бренду створили засіб для глибокого очищення шкіри обличчя, який поєднує механічну та хімічну дію. М’які кислоти відлущують сухі клітини, а спеціальні речовини усувають їх за допомогою грудочок. Результатом процедури стануть чисті пори, рівний тон обличчя та його приємне сяяння.

Сироватка The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5

Цей продукт від уже знайомої вам компанії призначений для підтримки свіжого та молодого вигляду сухої, схильної до раннього старіння шкіри. Сироватка добре всотується, глибоко зволожує завдяки гіалуроновій кислоті та сприяє втриманню вологи всередині шкіри.

Сироватка Elizavecca Face Care Hell-Pore Control Hyaluronic Acid 97 %

Найвідоміша корейська сироватка також поєднує бюджетну ціну та чудову ефективність. Вона місить високу концентрацію гіалуронової кислоти, тому відчутно зволожує, підвищує пружність шкіри та розгладжує дрібні зморшки.

Сироватка The Ordinary Niacinamide 10 % + Zinc 1 %

Ще одна сироватка в нашому топі — це порятунок для власників проблемної, схильної до акне шкіри. Ніацинамід у її складі помітно освітлює плями постакне та регулює роботу сальних залоз, а цинк нейтралізує бактерії для профілактики нових висипів.

Маска Sane Cleansing And Whitening Zink, РР, В1, Е, А, В7

Освітлювальна й очищувальна маска із цинком зробила українську марку Sane відомою, попри мінімалістичний дизайн флаконів і відсутність гучної рекламної кампанії. Засіб цінують за його здатність усувати пігментні плями, зменшувати кількість висипів й усувати чорні цятки.

Сонцезахисний крем Біокон Максимальний захист

Цей крем у невеликому оранжевому тюбику напевне знають ті, хто має чутливу до сонця шкіру. Попри дуже низьку ціну він чудово захищає найчутливіші ділянки обличчя та декольте від опіків, почервонінь і фотостаріння.

Крем CeraVe Moisturising Cream

Американський бренд CeraVe недавно зайшов на вітчизняний ринок, але вже завоював прихильність українських жінок і чоловіків. Зволожувальний крем з унікальним комплексом церамідів — це справжній порятунок для сухої та дуже сухої шкіри обличчя й тіла.

Зволожувальний гель Holika Holika Aloe 99 % Soothing Gel

Банка у вигляді листя алое — один із символів бюджетної корейської косметики. Прозорий в’язкий гель чудово усуває запалення, глибоко зволожує шкіру та заспокоює подразнення. Його можна використовувати як легкий щоденний крем або як засіб для загоєння шкіри після сонячних опіків.

Бальзам для губ Carmex Lip Balm

Непримітний тюбик, що схожий на клей, — легенда американського ринку. Бальзам з лаконічним складом чудово регенерує губи, пом’якшує їх і захищає від зовнішніх чинників, як-от: мороз, вітер чи сонце.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром