стрічка

У Ковелі вулиці з бездоріжжям трамбують будівельними залишками капремонтів

04 Грудня 2021, 10:00
У Ковелі вулиці з бездоріжжям трамбують будівельними залишками капремонтів 491
У Ковелі вулиці з бездоріжжям трамбують будівельними залишками капремонтів

Вулиці Тополевої, Руданського, Відродження, Сонячної, Квітневої та Привітної мікрорайону «Сільмаш» у Ковелі із будівельних залишків на місці бездоріжжя роблять тверде дорожнє покриття.

Про це розповів міський голова Ковеля Ігор Чайка на своїй сторінці у фейсбук.

«Ці вулиці ніколи не мали твердого дорожнього покриття. Тобто тут – цілковите бездоріжжя. І зараз, поки є можливість хоча б тимчасово (!) закрити-присипати-втрамбувти ями - ми забираємо будівельні залишки капремонтів з прибудинкових територій, вулиць і тротуарів у Ковелі та веземо сюди. Тож триває вимощування такими будівельними залишками вулиць Тополевої, Руданського, Відродження, Сонячної, Квітневої та Привітної мікрорайону «Сільмаш».Це асфальтове покриття, пісок, грунт, бордюри, що на обліку в КП «Добробут», – написав Ігор Чайка. 

Міський голова зазначає, що мешканці цих вулиць скаржились на бездоріжжя, однак поки немає можливості тут зробити капітальний ремонт дороги.

«Мешканці перелічених вулиць зверталися до мене стосовно бездоріжжя. Але зробити всі вулиці водночас за рік неможливо. Наголошую, що це не ямковий ремонт і тим більше – не капітальний. Але це варіант хоча б трохи полегшити проїзд там, де проїхати досі було неможливо», – зазначив Ігор Чайка.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024