стрічка

На Рівненщині суд арештував понад 20 тисяч пачок фальсифікованих цигарок

04 Грудня 2021, 09:02
На Рівненщині суд арештував більше 20 тисяч пачок фальсифікованих цигарок 410
На Рівненщині суд арештував більше 20 тисяч пачок фальсифікованих цигарок

Рівненська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зберігання та збуту фальсифікованих цигарок з підробленими марками акцизного податку.

Слідством встановлено, що троє жителів Рівного, за попередньою змовою, організували та налагодили схему реалізації фальсифікованих підакцизних товарів, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області.

У ході санкціонованих обшуків, проведених в торгових кіосках рівненських ринків, а також в квартирах, садовому будинку, гаражі та у транспортних засобах, якими користуються або які належать фігурантам провадження, у «ділків» виявлено та вилучено понад 20 тисяч пачок цигарок з марками акцизного податку з ознаками підробки, або й взагалі без них. Такою кількістю цигарок, приміром, можна було б загрузити великий вантажний мікроавтобус. Крім того, вилучили також мобільні телефони, чорнові записи, які свідчать про протиправну діяльність, та понад 430 тис. грн у різній валюті. 

02.12.2021 суд наклав арешт на вилучене майно. Вирішується питання оголошення про підозру фігурантам провадження.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області за матеріалами УСР в Рівненській області ДСР НП України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також:  Березнівчанину, який торгував фальшивими ПЛР-тестами, загрожує до п'яти років за гратами

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024