стрічка

У Сарнах четверо чоловіків напали на поліцейського та його дружину

03 Грудня 2021, 16:53
Напали на поліцейського та його дружину 1285
Напали на поліцейського та його дружину

Зловмисники розпочали конфлікт біля магазину. Згодом вони прийшли до помешкання слідчого поліції, пошкодили ворота, побили правоохоронця та його дружину.

Аби захистити себе і родину, поліцейський застосував спецзасіб для відстрілу гумовими кулями. У результаті чотирьох зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Двоє із них перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, інші – у лікарні під охороною. Також до медзакладу із тілесними ушкодженнями госпіталізували подружжя. 

У Сарнах близько 22:00 другого грудня, четверо невідомих почали стукати у браму приватного господарства, де проживає сім’я поліцейського із трьома малолітніми дітьми. До них вийшов 38-річний господар будинку, якому ті почали завдавати тілесні ушкодження та повалили на землю. Отримала травми і 32-річна дружина, яка намагалася заступитися за чоловіка і втрутилася у бійку. 

Аби захистити себе і родину, поліцейський застосував зареєстрований пістолет з гумовими кулями. У результаті троє нападників отримали поранення, двох із них доставили у лікарню. Їхньому життю нічого не загрожує. Подружжя із тілесними ушкодженнями також госпіталізували. 

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Сарненського відділу поліції та обласного управління поліції, а також представники Державного бюро розслідувань, які надаватимуть правову оцінку діям працівника правоохоронного органу. 

Попередньо встановили, що незадовго до скоєного злочину між компанією молодиків і працівником поліції виник конфлікт біля місцевого магазину, а потім ті прийшли з’ясовувати стосунки до будинку поліцейського. 

Всі обставини і покази учасників конфлікту будуть з’ясовані під час розслідування кримінального провадження, розпочатого за попередньою кваліфікацією частини 2 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Вирішується питання  щодо повідомлення чотирьом молодикам про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення на строк до чотирьох років.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024