стрічка

У Володимирі-Волинському вшанували бійців, які загинули на Сході

02 Грудня 2021, 19:27
У Володимирі-Волинському вшанували бійців, які загинули на Сході 528
У Володимирі-Волинському вшанували бійців, які загинули на Сході

У Володимирі-Волинському 2 грудня біля меморіальної дошки загиблим бійцям АТО/ООС вшанували пам’ять володимирчан, які віддали життя, захищаючи Україну.

Як інформують на офіційній сторінці Володимир-Волинської громади у фейсбуці, в заході взяли участь представники міської та районної влади, духовенство, військовослужбовці, ветерани, жителі міста.

Під час заходу було зачитано список імен п’яти військовослужбовців та мобілізованих до лав ЗСУ бійців, які загинули у грудні у різні роки проведення АТО/ООС.

Військові капелани разом із усіма присутніми помолились за упокій душ загиблих героїв, після чого до пам’ятної дошки представники влади та військовослужбовці поклали квіти.

Нагадаємо, що таку традицію започатковано з ініціативи командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександра Охріменка. Починаючи з листопада, у кожен перший четвер на пам’ятний захід, під час якого зачитуються прізвища загиблих цього місяця, збираються військовослужбовці, духовенство, представники влади та жителі громади.

Читайте також: У Володимирі щомісяця вшановуватимуть пам’ять загиблих воїнів 14 бригади

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024