стрічка

На продуктовому ринку Володимира перевірили, як дотримуються вимог карантину

02 Грудня 2021, 18:27
На продуктовому ринку Володимира перевірили, як дотримуються вимог карантину 533
На продуктовому ринку Володимира перевірили, як дотримуються вимог карантину

Працівники Держпродспоживслужби, поліції та райдержадміністрації перевірили у Володимирі-Волинському, як підприємці на міському ринку дотримуються протиепідемічних правил та вимог.

Робоча група відвідала овочеві та бакалійні ряди, молочний і м’ясний павільйони, відділ, у якому торгують рибою, курятиною та ковбасними виробами, інформують на сторінці Володимир-Волинської РДА у фейсбуці.

При входах на ринок та у його павільйони розташовані дезінфектори, якими можуть скористатись усі відвідувачі, продавчині працюють у масках, значна частина торгових місць обладнана прозорими щитками, які мінімізують контакт відвідувачів із працівниками.

У відділах з ваговими продуктами продавці також користуються захисними рукавичками. Крім того, у місцях найбільшого потоку відвідувачів розташована соціальна реклама щодо необхідності дотримання карантинних вимог, правила поведінки на ринку.

Під час перевірки членам робочої групи доводилось робити зауваження покупцям, що перебували на території ринку без захисних масок.

Читайте також: На Володимирщині – більше 70 хворих на COVID-19

 

Коментар