стрічка

Програму міжнародного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна» відправили на допрацювання

02 Грудня 2021, 16:03
Нарада РЕКЛАМА 615
Нарада

 

Програму транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна» відправили на доопрацювання.

 

Про це повідомив депутат Іван Мирка

Крім того, депутат зазначає, що коли ґрунтовно опрацювали Програму, виникло чимало запитань. Зрештою, Програму на 2022 - 2027 роки відправили на доопрацювання з урахуванням зауважень депутатів. До кінця тижня буде ще одна зустріч, щоб з 2022 року Програма працювала.

«На нашу спільну думку, особливу увагу слід надати навчанню відповідальних в територіальних гомадах, щоб кожен мав змогу написати проект», – пише Іван Мирка.

За програмою «Польща – Білорусь – Україна», увага буде націлена на медицину/здоров’я, туризм.

«На комісії міжнародного співробітництва Волинської обласної ради запропонував включити в порядок денний ще одне питання. Воно стосується участі депутатів-членів комісії у нарадах, конференціях, двосторонніх зустрічах, які проводяться ОДА та радою з нашими партнерами. Протягом 2021 року на жодну із безлічі зустрічей не було запрошено профільну комісію, яка потім має розібратися у всьому, має прийняти звіт і затвердити програму міжнародної співпраці. Особливо соромно перед нашими львівськими та люблінськими партнерами, які завжди в повному складі беруть участь в робочих зустрічах. Навіть у звіті помітно, що з польської сторони задіяні як Маршалек, так і Воєвода», – зазначає депутат.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024