стрічка

Суд закрив справу школяра з Ратного, якого засудили до шести років ув'язнення

02 Грудня 2021, 11:12
Суд закрив справу школяра з Ратного, якого засудили до шести років ув'язнення 626
Суд закрив справу школяра з Ратного, якого засудили до шести років ув'язнення

Ратнівський районний суд Волинської області закрив справу колишнього одинадцятикласника Максима із селища Ратне, якого у грудні 2020 року засудили до 6 років колонії за продаж канабісу.

Про це «Бабелю» розповів адвокат Віталій Жуковський.

Суд закрив справу на підставі того, що після завершення досудового розслідування матеріали до суду передали із запізненням. Суд, однак не виправдав Максима, на що чекав захист. Прокуратура, як і захист, може оскаржити рішення суду. Адвокат заявив, що вимагатиме виправдувального вироку.

Жуковський зазначив, що підлітка незаконно судили та відправили до СІЗО справу школяра з Волині, якого засудили до шести років за продаж канабісу, передали в Рівне. Хлопець поки у СІЗО. За його словами, суд мав винести виправдувальний вирок, але «обрушив» справу. А 2 грудня суд винесе рішення про закриття кримінального провадження.

Як повідомляло видання Район.Ратне 23 грудня 2020 року суд у селищі Ратне на Волині засудив одинадцятикласника Максима (ім'я змінено на прохання родини) до шести років колонії за торгівлю наркотиками. 

Читайте також: Ратне: адвокат засудженого школяра-наркоторговця бореться за пом'якшення його покарання

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024