стрічка

Навіщо потрібен аромадіфузор?

01 Грудня 2021, 16:03
Компанія Decor el Home пропонує ефективніший спосіб подарувати особняку або квартирі приємний аромат. РЕКЛАМА 1094
Компанія Decor el Home пропонує ефективніший спосіб подарувати особняку або квартирі приємний аромат.

Ще кілька десятиліть тому до ароматизації приміщень вдавалися шляхом розпилення освіжувачів, використовували аромалампи або набували балончики, що працюють в авторежимі. Компанія Decor el Home пропонує ефективніший спосіб подарувати особняку або квартирі приємний аромат. Це домашні аромадіфузори – новий винахід у цій сфері. З їх асортиментом можна ознайомитись за посиланням: https://decorelhome.ua/ukr/katalog/aromaty-dlya-doma/aromaticheskie-diffuzory/

Де використовується аромадіфузор

Домашній дифузор є декоративною ємністю, заповненою спеціальною речовиною, парфумерною олією. У неї вставляються очеретяні чи дерев'яні палички. Ароматична рідина поступово випаровується та поширює по приміщенню парфумерну композицію. Це натуральна та безпечна альтернатива хімічним спреям та розпилювачам.

Завдяки аромадіфузору ви зможете:

 

  • наповнити житло приємними ароматами;
  • підвищити настрій собі та оточуючим;
  • розслабитися та приємно відпочити;
  • створити потрібну романтичну та святкову обстановку;
  • покращити працездатність;
  • позбутися безсоння;
  • усунути у будинку неприємні сторонні запахи.

 

Дифузор, що використовує ароматичну, натуральну ефірну олію, є стильним, найбільш ефективним та абсолютно безпечним методом ароматизації. Декоративний пристрій можна використовувати не тільки вдома, але і для обстановки в магазинах, торгових центрах, офісах.

Основні плюси аромадіфузору

Даний спосіб ароматизації має велику кількість переваг. Особливо яскраво виявляються вони у якісних моделей від відомих брендів, наприклад, Bridgewater Candle Company та Votivo. Компанія Decor el Home є офіційним дистриб'ютором міжнародних компаній, лідерів у галузі виробництва товарів для домашнього інтер'єру.

Говорячи про переваги таких моделей, можна відзначити таке:

 

  • Стильний та привабливий зовнішній вигляд. Завдяки гарному дизайнерському оформленню цей аксесуар ідеально вписується в будь-який стиль інтер'єру, освіжає та підкреслює його, додаючи шарму та харизматичності. Освіжувач займатиме чільне місце як у спальні, вітальні, так на кухні або передпокої.
  • Універсальність та зручність у використанні. Пристрій випромінює аромат завдяки паличкам, які встановлюються в ємність. Ароматична ефірна рідина просочує їх і поступово випаровується, обволікаючи шлейфом запаху приміщення. Інтенсивність звучання аромату можна регулювати, забираючи або додаючи палички.
  • Тривалість використання. одного флакона вистачає на 3-4 місяці роботи, що забезпечує постійний приємний аромат приміщенню без зайвих зусиль з боку господарів.
  • Безпека застосування. Дифузор працює без необхідності використання полум'я, на відміну від свічок та аромаламп. Це гарантує повну безпеку вашого будинку.

 

Дифузор стає ідеальним подарунком на будь-яке свято. Завдяки величезному асортименту парфумерних композицій, ви легко підберете потрібний. Наприклад, любителям фруктових ароматів сподобається модель On Island Time, а тим, хто бажає наповнити будинок свіжістю, краще брати After the Rain.

Чудовим подарунком на Різдво чи Новий Рік стане дифузор Holiday Joie de Noel з оригінальною композицією з деревних та хвойних ноток та прянощів, відтінених квітучим розмарином. Шанувальникам східних ароматів ми порекомендуємо модель Christmas Bliss, а в дитячу кімнату можна поставити Berries Jubilee із соковитим міксом фруктів та ванілі.

Де можна купити аромадіфузор у подарунок

Якщо ви вагаєтеся у виборі відповідного дифузора в подарунок, звертайтеся за допомогою до консультантів салону Decor el Home. Зробити це можна по телефону або самостійно зайшовши до одного із салонів Києва. У нас ви зустрінете відмінний сервіс, доступні ціни і, звичайно, унікальний асортимент дифузорів. Крім того, можна оформити адресну доставку як по Києву, так і до будь-якого іншого міста України.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024