стрічка

У Володимирі хочуть перепланувати рух на кількох перехрестях

01 Грудня 2021, 10:15
У Володимирі планують змінити організацію руху на кількох перехрестях 568
У Володимирі планують змінити організацію руху на кількох перехрестях

У Володимирі-Волинському в останній день осені презентували схему організації дорожнього руху у центральній частині міста. 

Як стало відомо Район.Володимир-Волинський, презентував рішення директор ТОВ «УРБАН ПРОМО», експерт з питань транспортного планування, моделювання та організації дорожнього руху, к.т.н. з транспортних систем Роман Зубачик.

На робочій зустрічі представник «УРБАН ПРОМО» озвучив кілька цікавих проєктних пропозицій, які допоможуть вирішити низку проблемних питань, що пов’язані із рухом транспорту, паркуванням та загалом забезпеченням зручності усіх учасників дорожнього руху у Володимирі-Волинському. 

Була озвучена пропозиція облаштування у місті кількох кілець руху, зокрема на проблемних перехрестях, що по вулицях Данила Галицького, Луцької та Ковельської, а також Генерала Шухевича та Ковельської, Степана Бандери та Устилузької

Присутні також говорили про можливість облаштування паркінгу на вулиці Ковельській (в районі ЗОШ №3) та на вулиці 20-го липня.

Загалом нове планування, яке може обійтися у 13 мільйонів гривень, торкнеться майже 20 вулиць Володимира-Волинського. Найдорожчим має бути переоблаштування Ковельської.

Як зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, до кінця року планують провести моделювання потоку транспорту в місті. Також проєктній групі поставили завдання розглянути можливість збільшення паркомісць у центральній частині міста – зокрема, біля площі Героїв з боку вулиць Ковельської/Шевченка та біля культурно-мистецького центру. 

Читайте також:  Біля Володимира-Волинського хочуть збудувати об'їзні дороги

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024