стрічка

Біля Дольська відбулися штабні тренування правоохоронців, рятувальників, військових і прикордонників

30 Листопада 2021, 17:57
Штабні навчання біля Дольська 891
Штабні навчання біля Дольська

На навчаннях  відпрацювали алгоритм дій з реагування на ситуації, що можуть виникнути  на українсько-білоруській ділянці державного кордону.

30 листопада поблизу села Дольськ відбулися штабні навчання, повідомляють на сайті ГУ ДСНС Волині.

У навчаннях взяли участь керівництво МВС України,  органів управління підрозділів охорони державного кордону, резервів посилення Державної прикордонної служби України, які прибули на ділянку 6-го Волинського прикордонного загону, та підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань, ДСНС України та правоохоронних органів.

Цього дня учасники навчань відпрацювали алгоритм дій з реагування на ситуації, що можуть виникнути  на українсько-білоруській ділянці державного кордону.

«У ході навчань ми побачили, що всі підрозділи МВС – це справжній кулак, який може забезпечити внутрішню безпеку України» – зазначив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

А за словами керівництва ДСНС, підрозділи Служби на високому рівні готові до дій за призначенням. Зокрема, йдеться про гуманітарні завдання, зокрема надання допомоги, встановлення пунктів тимчасового перебування людей і пунктів обігріву.

Також підрозділи ДСНС України відпрацювали дії з ліквідації вибухонебезпечних предметів на окремих ділянках.

Читайте такожУряд виділив кошти на посилення захисту кордону з Білоруссю

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024