стрічка

Скелет у колодязі: жителя Рівненщини судитимуть за вбивство трирічної давнини

30 Листопада 2021, 14:49
Жителя Рівненського району судитимуть за вбивство трирічної давнини 527
Жителя Рівненського району судитимуть за вбивство трирічної давнини

Уродженцю Російської Федерації, 46-річному жителю Рівненського району інкримінують умисне вбивство.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Нагадаємо, що повідомлення про зникнення 35-річного рівнянина до поліції надійшло від цивільної дружини іще 28 квітня 2018 року.  

У рамках кримінального провадження поліцейські встановили коло осіб, які могли бути причетними до скоєного вбивства.

Відомо, що 25 квітня спільні знайомі, які входили до складу злочинної групи, що «спеціалізувалася» на крадіжках і злочинах, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, перебували у квартирі на вулиці Степана Бандери в Рівному

На ґрунті особистих неприязних відносин 46-річний уродженець Російської Федерації, житель села Городище Рівненського району, спричинив тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення голови із автомата Калашникова 35-річному чоловікові. Надалі, аби приховати злочин, разом зі свідками події завернули тіло у килим, вивезли та викинули у закинутий колодязь у полі на території Рівненського району.  

Цьогоріч 3 червня поліцейські за сприяння працівників ГУ ДСНС області виявили та дістали із дна колодязя скелетовані рештки особи чоловічої статті із ознаками насильницької смерті. Зокрема, ними виявилися тілесні ушкодження у вигляді багатоуламкового перелому тім’яної, лобної та скроневої кістки, що підтвердили надалі результати судово-медичної експертизи.  

Також із місця події вилучили магазин від автомата Калашникова, в якому було 25 патронів.

Слідчі зібрали достатньо доказів і повідомили 46-річному зловмиснику про підозру у скоєнні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 КК України. Його арештували у залі суду. Однак, зі слідством він не співпрацював і свою вину не визнає. За скоєне обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відносно інших двох фігурантів слідчі дії тривають у виділеному окремому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 396 (приховування злочину) КК України. 

Читайте також:  На чоловіка з Кореччини склали адмінпротокол через неправдиве повідомлення про крадіжку машини

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024