стрічка

На Волині судили грабіжника з досвідом і його напарницю

29 Листопада 2021, 13:39
Зловмисники з Нововолинська обікрали місцевий ресторан 560
Зловмисники з Нововолинська обікрали місцевий ресторан

Іваничівський районний суд Волинської області визнав винними в грабежі місцевого ресторану двох уродженців Нововолинська.

Інформацію про це опублікували на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

З матеріалів справи відомо, що уродженець та уродженка Нововолинська 15 червня 2021 обікрали ресторан в селі Литовеж, що на Іваничівщині

У приміщення вони проникли вночі через вікно. Винесли кілька пляшок алкоголю, сік та газованку, завдавши ресторану збитків на 6 718 гривень.

Відомо, що чоловік уже мав судимість. Зокрема він обікрав квартиру і завдав збитків власнику на суму 4 168 гривень. Після того інциденту він отримав умовне покарання та перебував під домашнім арештом.

Крім того, злочинця визнали винним у ще одному грабежі житла (сума збитків становить 6 386 гривень) та незаконному заволодінні чужою банківською карткою (зняв і привласнив п'ять тисяч гривень).

Як результат – зловмисника засудили на три роки та один місяць позбавлення волі. Його спільницю в грабежі ресторану суд також визнав винною та призначив покарання у вигляді одного року умовного позбавлення волі.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром