стрічка

Волинська танцюристка перемогла у шоу «Танці з зірками»

29 Листопада 2021, 11:50
Анна Кареліна і Артур Логай 782
Анна Кареліна і Артур Логай

Танцівниця Анна Кареліна, уродженка Турійська, в парі з актором Артуром Логаєм перемогли у 8 сезоні шоу «Танці з зірками».

Фінал телепроєкту відбувся 28 листопада. Журналістка Район.Культура дивилася трансляцію.

У завершальному ефірі пара станцювала три танці: віденський вальс під пісню MUSE «Feeling good», чуттєвий контемп під живе виконання дідуся та бабусі Артура Логая та фристайл під спів гурту KADNAY – DiscoGirl. 

Впродовж проєкту Анну Кареліну неодноразово називали однією з найкращих танцівниць усіх сезонів шоу, а їхню пару – «королями підтримок». За всі ефіри вони зробили понад 50 складних танцювальних підтримок.

Ведучий проєкту Юрій Горбунов жартома зауважив, що Анна – героїчна жінка, 13 ефірів безстрашно «літала» над паркетом.

«Аню, захоплюємось тобою. Тепер тебе можна в космос відправляти», – сказав ведучий.

Креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко на сайті 1+1 розповіла про перші кастинг-зустрічі з Анною Кареліною. Хореографиня поділилася словами з відеозапису, де Анна ще не знала з ким танцюватиме, але була впевнена у своїх силах.

«Привіт! Я Аня, і я для тебе найкраща партнерка, тому що я надійна опора та підтримка. Завжди, в будь-якому випадку», – звернулася Анна Кареліна до свого майбутнього партнера.

«Мені здається, що не треба мати особливих знань, досвіду, щоб не відчути в цій маленькій, зворушливій дівчинці якусь неймовірну силу та міць. Скільки вона знає... Ань, яке ти життя живеш? Твоя душа, як скрипка... Відкрита, чесна, віддається танцю до кінця і дуже довго чекала свого зоряного часу. І ми її почули», – розповідає Олена Коляденко.

Також продюсерка шоу розповіла, що саме з її благословення творці шоу поєднали Артура Логая та Анну Кареліну в пару.

«Поєднали цих шалених у пару і поставили завдання дивувати нас, а вони, своєю чергою, отримують від цього процесу й одне одного абсолютне задоволення! Аристократична, амбітна пара, закохана один в одного, як творчі партнери. Вони мріють про перемогу. Справжні романтики», – додала Олена Коляденко.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром