стрічка

На Любомльщині визначився чемпіон з мініфутболу

29 Листопада 2021, 09:20
Команда Куснищ 446
Команда Куснищ

Перед завершальним етапом чемпіонату Любомльщини з мініфутболу на звання чемпіона претендували дві команди – Шацька та Куснищ. Саме вони зійшлися у вирішальному матчі останнього туру.

Гру впевненіше розпочали шачани, а одна із їх атак ледь не завершилася взяттям воріт суперника. Про це пише Наше життя.

Не менш небезпечними були контратаки куснищанців, які змарнувавши принаймні два гольові моменти все ж змогли вийти вперед у рахунку.

Надалі тактичний малюнок гри не змінився: шачани атакували, куснищанці оборонялися і гостро контратакували. В такому темпі останнім вдалося ще двічі забити у ворота шацької команди.

В підсумку куснищани зуміли втримати перемогу, пропустивши під фінальний свисток.

3:1 –  команда з Куснищ перемагає і додає у свою цьогорічну скарбничку вже третій титул (раніше здобули кубок Любомльщини та «золото» у чемпіонаті).

Другою в нинішньому турнірі фінішувала команда «Агродвір-Луків», бронзовими призерами стали шачани.

Приємно, що організатори, крім традиційних нагород кращому гравцю (Сергій Корчук, «Агродвір» (Любомль-Луків) та бомбардиру (Дмитро Голядинець, Шацьк) вручили відзнаки й таким спортсменам: найстарший автор голу (Петро Ягодинець, «Автомобіліст» (Олеськ); наймолодший автор голу (Михайло Тимощук, «ЛБ Інтер» (Любомль-Борове); найкращий молодий воротар (Ігор Клекоцюк, Поліція); автор найкращого голу (Олександр Боярчук, СК «Головне»).

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024