стрічка

4‌ ‌переваги‌ ‌«Добло‌ ‌Карго» ‌як‌ ‌бізнес-автівки‌ ‌

26 Листопада 2021, 13:23
Авто РЕКЛАМА 522
Авто

Обираючи авто для бізнес-перевезень, підприємці вагаються між вантажністю та ощадливістю «робочого коника». Від цих показників залежить, скільки товару поміститься у фургон та у скільки обійдеться транспортування. 

Якщо не хочете жертвувати жодною з характеристик, придивіться до «Добло Карго» від концерну «Фіат». 

Представники мережі автодилера Fiat Professional назвали нам 4 переваги цієї моделі як комерційного автотранспорту. Але насправді їх набагато більше. 

Максимальний показник вантажності

Так, саме Фіат Добло Карго має найкращий показник вантажності у своєму класі. Вантажний відсік ззовні компактний, а всередині вміщує значний обсяг вантажу – до 5 кубометрів або ж 1 тонна ваги, а завдяки шарнірній перегородці та мобільній спинці пасажирського крісла в салоні можна перевозити труби, дошки довжиною до 3400 мм.

У модельній лінійці є стандартні фургони, з подовженою колісною базою, з високим дахом, а також версія кузову з платформою, що витримує навантаження від 1000 кг.

Варіативність моделі

Модель Doblo Cargo має багато варіацій: різний тип двигуна, габарити, кількість місць для пасажирів. Концерн «Фіат» зробив усе можливе, щоб кожен бізнесмен знайшов оптимальну автівку для роботи, враховуючи тип та габарити вантажу, маршрути руху, вправність керманича тощо.

Зокрема, Doblo Cargo має 7 різновидів двигуна: для руху містом, екстремального кермування, максимального заощадження палива, екологічні. 

Особливої уваги заслуговують ощадливі варіації моторів, а саме двигун 1.3 MULTIJET II 90 к.с. Euro 5+, що споживає 5 л/100 км та метановий двигун 1.4 T-JET 16V Natural Power Euro 6 з витратністю 4,9 кг/100 км.

Комфорт пересування

Попри те що «Добло Карго» – мінівантажівка, водієві в ній комфортно пересуватися, як у седані. Як наголошують представники автодилера: 

«Поліпшене все, що стосується кермування та практичності. Виробник оновив приладову панель: відтепер видимість відмінна, поліпшив роботу системи клімат-контролю, кермо зробили більш ергономічним. У дверних панелях – багато простору для зберігання особистих речей».

І ще: не варто нехтувати питанням безпеки, як здоров’ям пасажирів, так і цілісністю товару у вантажному відсіку. У цій моделі автовиробник подбав про керованість комерційної автівки, обладнавши її системою Traction для старту на слизьких поверхнях, бруді та снігу.

Можливість придбати у кредит

Цю модель можна придбати у кредит. За умови підтвердження платоспроможності покупця, банки-партнери офіційного дилера дають займи під 0,01%, а це фактично під 0%! 

Детальніше з умовами придбання «коліс» у кредит можна ознайомитися на офіційному сайті Fiat Professional. Це оптимальний спосіб витратити кошти підприємства, адже не потрібно висмикувати з обороту фірми всю суму за нове авто.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024