стрічка

Якість у бюджетному сегменті: бренд смартфонів Blackview

24 Листопада 2021, 20:00
Смартфон підходить і для любителів активного способу життя, і для СММ-фахівців, і для поціновувачів основних функцій та помірного використання. РЕКЛАМА 485
Смартфон підходить і для любителів активного способу життя, і для СММ-фахівців, і для поціновувачів основних функцій та помірного використання.

Компанія Blackview займається випуском телефонів із 2014 року. Але виробники тут не роблять звичного акценту на новизні та кількості. Більшою мірою їхні смартфони — це про компактність, зручність та міцність. Тож такий продукт підходить абсолютно всім, хто цінує саме практичність у гаджетах.

Останні моделі та їхні особливості

У 2018 році компанія випустила кілька оновлених серій. Смартфони Blackview набувають нового та зручного функціоналу у всіх оновленнях, причому інтерфейс виходить дуже практичним. Основні особливості лінійок:

  • серія BV з особливим захистом від механічного впливу та злому даних;
  • серія A з низькою ціною та базовим набором завдань для комфортного керування;
  • лінійка P із великим об'ємом акумулятора для тривалої роботи.

Сучасні телефони відмінно поєднують гідні технічні характеристики і стильний дизайн. Вони отримали вузький корпус, акуратний блок із камер та кілька варіантів кольорів на вибір.

Підтримка важливих функцій

Телефони цього бренду повністю відповідають вимогам сьогодення. Так, тут є класична підтримка зв'язку четвертого покоління, велика місткість акумулятора для заряду раз на кілька днів.

Також можна відзначити:

  • процесори MediaTek з добрими показниками продуктивності;
  • IPS-матрицю зі зручними функціями захисту для очей;
  • широкий кут огляду та відсутність рамок на екрані;
  • використання пластику, металу та міцного скла для механічного захисту;
  • оперативну пам'ять близько 3 Гб для вільного та швидкого завантаження.

Пристрій стає зручним у використанні та дозволяє працювати з телефоном Blackview у різних умовах. Він підходить і для любителів активного способу життя, і для СММ-фахівців, і для поціновувачів основних функцій та помірного використання. 

Для бюджетної лінійки тут досить гарна камера, особливо за денного освітлення. Знайти модельний ряд можна у shop.kyivstar.ua за низькими цінами. Також на сайті можна дізнатися детальну інформацію по кожній моделі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024