стрічка

У Ковелі для захисників України відремонтували авто «буханку»

21 Листопада 2021, 18:00
У Ковелі для захисників України відремонтували «буханку» 969
У Ковелі для захисників України відремонтували «буханку»

Механіки ПТМ «Ковельтепло» відремонтували автівку, яку військові використовують у зоні ООС.

Ковельський міський голова Ігор Чайка на своїй сторінці у фейсбук подякував своєму першому заступнику Тарасу Яковлеву та директору ПТМ «Ковельтепло» Володимиру Бойку та механіку Павлу Смалю за допомогу військовим. 

«Ось на фото – УАЗ 2008 року випуску. Зараз, після ремонту, він виглядає, як новий. А був – розтрощений. Це службове автівка учасників 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, котра дислокується на Волині. Таку автівку ще називають «буханка», і вона справді незамінна, бо нею наші військові перевозять і речі, і людей, і боєприпаси. Лише за 10 днів машина проїжджає в середньому тисячу кілометрів – це по зоні ООС», – написав Ігор Чайка у дописі.

Коли автівка вийшла з ладу, механіки ПТМ «Ковельтепло» відремонтували ходову частину машини, постелили новий лінолеум в салоні, пофарбували ззовні. Автівка стала як нова.

Ввиконуючий обов'язки командира підрозділу 14 ОМБр Олександр Бабаць вже отримав від ПТМ «Ковельтепло» відремонтований службовий автомобіль і «буханку» відправлять до бійців бригади в зону ООС.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024