стрічка

У Турійську судили продавчиню, яка була без маски і рукавиць

20 Листопада 2021, 16:16
Магазин / Фото ілюстративне 410
Магазин / Фото ілюстративне

У Турійську суд розглянув матеріали поліції щодо притягнення до адміністративної відповідальності продавчиню магазину «Продовольчий» в селі Обенижі.

Про це йдеться у постанові Турійського районного суду, який опублікували 17 листопада.

8 жовтня о 18 годині жінка, працюючи продавчинею у продуктовому магазині в селі Обенижі, перебувала без захисних рукавиць та з одягнутою захисною маскою, яка не закривала ніс, чим порушила вимоги постанови Кабінету Міністрів України № 954 від 13 вересня 2021 року.

У судовому засіданні жінка вину у вчиненні правопорушення не визнала, пояснила, що цього дня перебувала на робочому місці в захисній масці та рукавицях. Працівники поліції прийшли коли відвідувачів у магазині не було. Вказувала, що правил щодо карантину не порушувала.

Зрештою суд постановив закрити провадження в справі про притягнення до адміністративної відповідальності продавчині за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 44-3 КУпАП, на підставі пункту 1 статті 247 КУпАП у зв`язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

Постанова може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду через Турійський районний суд Волинської області протягом десяти днів з дня її винесення.

Читайте також:  Турійських підприємців перевіряють на дотримання карантинних обмежень

 

 

Коментар