стрічка

Турійських підприємців перевіряють на дотримання карантинних обмежень

19 Листопада 2021, 17:47
Турійських підприємців перевіряють на дотримання карантинних обмежень 484
Турійських підприємців перевіряють на дотримання карантинних обмежень

На території району продовжують проводити моніторингові перевірки на дотримання протиепідемічних вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки.

Про це інформують на сайті Ковельської РДА.

18 листопада заступник голови Ковельської райдержадміністрації Дмитро Красносельський спільно з мобільною групою з контролю за дотриманням карантинних обмежень перевірили магазини, які торгують продуктовими та промисловими товарами: «Любисток», «Магазин», «Продукти», «Асорті», «Квіти для Вас», «Даринка», «Домовик-Оптовик», що розташовані на території сіл Клюськ, Радовичі, Купичів, селища Турійськ Турійської територіальної громади.

Під час проведення моніторингової інспекції проводили роз’яснювальні роботи щодо дотримання обмежувальних заходів і наявності документів, які підтверджують COVID-безпечність, зокрема сертифікатів про щеплення, одужання від COVID-19 або ПЛР-тестів. 

В РДА відзначають, що у всіх перевірених закладах діє масковий режим, наявні антисептичні засоби для працівників та відвідувачів, а також забезпечено дотримання соціальної дистанції.

 

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром