стрічка

В «Укрпошті» прокоментували скарги жителів Локачинщини на пересувні відділення

19 Листопада 2021, 17:07
Пересувні відділення 979
Пересувні відділення

У пресслужбі «Укрпошти» відповіли на скарги жителів Локачинської та Затурцівської громад щодо роботи пересувних відділень. 

Нагадаємо, що на території колишнього Локачинського району залишилося лише чотири повноцінних відділення. А у інших селах краю тепер працюють пересувні. Місцеві жителі скаржилися на роботу, зокрема на неточний та незручний графік, проблеми з отриманням посилок, сплатою платіжок, затриманням та згубою періодичних друкованих виданнь.

ІА Район.Локачі надіслало запит «Укрпошті» з переліком скарг, на що та, дала офіційну відповідь. Публікуємо її без змін:

«Локачинська та Затурцівська громади обслуговуються пересувними відділеннями поштового зв’язку із точки базування у місті Горохів. В жовтні, коли почали працювати пересувні відділення, їх графік роботи був ще не остаточним. Бригада приїжджала до сіл і, якщо попередньо визначеного часу на обслуговування у певному селі було недостатньо щоб надати послуги всім жителям, то у графік роботи вносилися зміни та збільшувався час обслуговування жителів села.

На початок листопада у цих громадах графіки роботи вже остаточно сформовані та поінформовані жителі сіл Локачинської та Затурцівської громад. І тепер пересувні відділення поштового зв’язку нового формату працюють в населених пунктах з вівторка по суботу за затвердженими графіками. Також у населених пунктах Локачинської та Затурцівської громад, де обслуговують бригади пересувних відділень, розміщені оголошення про роботу пересувних відділень.

В період перебування бригади ПВПЗ в населеному пункті надається весь спектр послуг, зокрема, приймання та видача посилок, приймання платежів, доставка преси, рахунків за комунальні послуги.

У населених пунктах, де послуги поштового зв’язку користуються попитом, їх обсяги достатньо великі, екіпажам ПВПЗ допомагають листоноші із цих сіл, а послуги надаються і у пересувному відділенні, і у точці присутності (це колишнє стаціонарне відділення).

Щодо запізнення пошти у роботі пересувних відділень у цих громадах, були проведені перевірки і за весь час роботи є лише одиничний випадок через хворобу працівників і нині це пересувне відділення працює із дотримання графіку руху.

Скарг про невчасну доставку посилок чи неотримання посилок у населених пунктах цієї громади не було зареєстровано. Всі прийняті посилки реєструються в автоматизованій системі та контролю Укрпошти у 20 годинний термін від надходження її на сортування, своєчасно відправляються за призначенням та вручаються працівниками отримувачам. Періодичні друковані видання доставляються клієнтам в день роботи бригади пересувного відділення у населеному пункті.

 

Укрпошта звертається до Локачинської та Затурцівської ОТГ із проханням про розміщення у всіх населених пунктах даних громад вказівників із назвою вулиць та нумерації будинків, що дозволить швидше обслуговувати жителів сіл». 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром