стрічка

На Рівненщині знищать сурогату на понад мільйон гривень

18 Листопада 2021, 17:35
На Рівненщині знищать десятки тисяч пляшок сурогатного алкоголю 371
На Рівненщині знищать десятки тисяч пляшок сурогатного алкоголю

Волинянина засудили за незаконне зберігання та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку.

Відомо, що чоловік, не бувши підприємцем та не маючи відповідної ліцензії, задля власного збагачення придбав та намагався збути понад 19 тисяч пляшок фальсифікованої горілки та ще майже три тонни інших алкогольних напоїв у дев'яти бочках, 70 пластикових пляшках та 50 картонних коробках типу «Bag-in-box», що дорівнює ще орієнтовно шести тисячам пляшок, – повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненщини.

Частину сурогату волинянинові вдалось продати, а решту вилучили працівники податкової міліції у ході санкціонованих обшуків складських приміщень, якими користувався бізнесмен. Орієнтовна вартість вилученого становить понад мільйон гривень.

Висновки експертизи підтвердили підробку і алкоголю, який насправді є спиртовмісною сумішшю, а не горілкою, і марок акцизного податку.

Чоловіка засудили до чотирьох років позбавлення волі з встановленням іспитового строку тривалістю рік, а також з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених алкогольних напоїв. 

Читайте також:  У Клевані через нетверезого водія ледве не перекинулася фура

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024