стрічка

У Ковелі перевіряють дотримання карантинних обмежень

13 Листопада 2021, 12:58
У Ковелі перевіряють дотримання карантинних обмежень 476
У Ковелі перевіряють дотримання карантинних обмежень

Упродовж тижня працівники виконавчого комітету спільно з представниками Ковельського управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, Ковельської райдержадміністрації, Ковельського районного управління поліції з превентивної діяльності ГУНП у Волинській області проводили перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів, що передбачені для «червоної» зони.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Вони побували  у закладах ресторанного господарства, торгівлі, побуту, а також на ринках міста.

Посадовці перевіряли наявність сертифікатів про вакцинацію або інших дозвільних документів у працівників та відвідувачів, антисептичних та дезінфікуючих засобів, інформаційних матеріалів щодо профілактики коронавірусної хвороби, тимчасове маркування.

Виявили незначні порушення, про що попередили підприємців, які здійснюють господарську діяльність. Крім того, спеціалісти проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо діючих карантинних обмежень.

За їх порушення передбачена відповідальність за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає штраф для громадян – від 17 до 34 тисяч гривень, а для посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень.

Робоча група працюватиме і надалі.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024