стрічка

Держкордон у межах Рівненщини охороняється в посиленому режимі

11 Листопада 2021, 16:20
Загальна протяжність держкордону з Білоруссю у межах Рівненщини – понад 218 кілометрів 437
Загальна протяжність держкордону з Білоруссю у межах Рівненщини – понад 218 кілометрів

У Рівненській ОДА 11 листопада відбулась чергова координаційна нарада за участі керівництва області, військових та силових структур щодо ситуації на кордоні з Республікою Білорусь.

Про це Район.Вараш повідомили у пресслужбі ОДА.

«Зважаючи на ситуацію на межі Польщі з Білоруссю, що склалася через біженців з Близького Сходу, охорона державного кордону в межах Рівненщини відбувається у посиленому режимі. Прикордонна служба і Служба безпеки України, Національна поліція та Нацгвардія, обласна влада та інші відомства – постійно на зв'язку. Ситуація наразі стабільна», – запевняє голова ОДА.

До слова, загальна протяжність держкордону з Білоруссю у межах Рівненщини – понад 218 кілометрів.

Читайте також: Україна посилює кордон з Білоруссю

Нагадаємо: мігранти через Білорусь намагаються потрапити до ЄС. Їх там зібралось уже кілька тисяч. Україна посилює свій рубіж, аби захистити себе від навали мігрантів.

Читайте також: Російські бомбардувальники патрулюватимуть кордони Білорусі

А 11 листопада з робочим візитом на Волинь прибув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, який перевірив стан охорони державного кордону з Білоруссю і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.

Міністр повідомив про підсилення держкордонів близько 8,5 тисячами військовослужбовців та поліцейських, а також авіацією.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024