стрічка

Невакциновані працівники Завокзального ринку у Луцьку не вийшли на роботу

11 Листопада 2021, 12:21
Завокзальний ринок 543
Завокзальний ринок

Дві сотні невакцинованих працівників Завокзального ринку у Луцьку не вийшли на роботу.

Станом на 10 листопада не працюють продавці, котрі не мають документа про вакцинацію. Про це пише Суспільне.

«Усього на ринку працює понад півтори тисячі людей, – розповіла голова ГО «Волинська організація приватних роботодавців торгівлі та комерційної сфери» Тетяна Іовенко.

З її слів, щепилися проти коронавірусу 65 % працівників. Окремі продавці та підприємці, котрі запланували вакцинуватися найближчим часом, зачинили кіоски та не вийшли на роботу.

Частина Завокзального ринку огороджена – для відвідувачів відкрили два входи. 10 листопада поліцейські, працівники Держпродспоживслужби та ОДА провели перевірку щодо дотримання вимог роботи підприємців в умовах «червоної» карантинної зони.

«Серед вимог, на котрі звертали увагу – соціальна дистанція, тимчасова розмітка, наявність дезінфекторів та захисних масок», – повідомила заступниця начальника управління ОДА Олена Божкова.

Як зазначив фахівець відділу Держпродспоживслужби в області Роман Писик, на Завокзальному ринку під час перевірки зафіксували сприятливу ситуацію.

«Люди перебувають у масках, тобто фактичних порушень не має. Підприємці реагують на зауваження нормально. Якщо є якісь порушення, то усувають на місці. Грубих порушень немає»», – зазначив посадовець.

Протоколів щодо порушення вимог здійснення підприємницької діяльності у «червоній» зоні, додав Роман Писик, 10 листопада не складали.

Читайте також: У Луцькій громаді – 175 нових випадків захворювання на коронавірус

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024