стрічка

Найпопулярніші варіанти гідрофікації тягача Mercedes: ТОП ліквідних модифікацій

08 Листопада 2021, 19:40
Гідравлічне навісне обладнання служить для досягнення однієї мети — зробити вантажівку більш функціональною РЕКЛАМА 13143
Гідравлічне навісне обладнання служить для досягнення однієї мети — зробити вантажівку більш функціональною

Гідрофікація вантажівки є популярним рішенням власників будь-якого тягача, навіть такої марки як Мерседес. Річ у тім, що, попри німецьку якість і надійність, більшість моделей машин випускаються в базовій комплектації, тобто  з платформою, підготовленою для напівпричепа. Це означає, що автівка придатна для використання тільки як фура, чого в умовах сучасного ринку недостатньо. У цій статті розбираємо, навіщо гідрофікувати тягач і на які варіанти варто звернути увагу.

Навіщо потрібна гідравліка на Мерседес

Гідравлічне навісне обладнання служить для досягнення однієї мети — зробити вантажівку більш функціональною, а значить:

  • підвищити ліквідність тягача на ринку автомобільних послуг;
  • збільшити вартість роботи модифікованого транспорту;
  • задовольнити нішеві запити замовників, наприклад, у транспортній або будівельній сфері.

У цілому, гідрофікація досить швидко покриває витрати на власну реалізацію, якщо, звичайно, обраний максимально популярний вид навісного обладнання.

 Найпопулярніші варіанти гідрофікаціі для Mercedes

Якщо не враховувати вузькоспеціалізовані модифікації (наприклад, лісовози, мобільні верстати, бурові установки або асфальтоукладачі), які потрібні тільки деяким підприємствам, то потрібно виділити кілька варіантів. Такі вантажівки однозначно не будуть стояти без замовлень:

  • Будівельна техніка. У цій галузі лідирують самоскиди й бетонні міксери. Зведення нових будівель, доріг, прокладка труб і облаштування прилеглих територій відбуваються постійно, тому щебінь, пісок і цемент увесь час потребують транспортування.
  • Комунальна техніка. Машини для вивезення сміття, миття доріг і очищення снігу особливо популярні у великих містах, але нестачі в замовленнях в будь-якому випадку не буде.
  • Транспортна техніка. Тут найбільш ліквідними є автовози й платформи для негабаритних вантажів, а також фури з відкидними бортами. Міжміські та міжнародні перевезення є основним джерелом заробітку для власників таких машин.

Порахувати, скільки коштує гідрофікувати тягач в будь-яку з названих машин, можна, використовуючи каталог запчастин АВМ.  Це найбільший магазин гідравліки в Україні. Тут в асортименті представлені системи від Gemma, Hyva, Binotto, Aber, Penta — брендів зі світовим ім'ям. При цьому вся продукція отримана безпосередньо від виробника, що гарантує низькі ціни і наявність сертифікатів якості. До того ж механіки компанії здійснюють виїзний монтаж у будь-якому місті України та проводять всебічні консультації при підборі гідравліки.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024