стрічка

У селі на Ковельщині люди не поспішають вакцинуватися від коронавірусу

07 Листопада 2021, 16:44
У Поворську люди не поспішають вакцинуватися від коронавірусу 618
У Поворську люди не поспішають вакцинуватися від коронавірусу

У Поворській громаді – низька динаміка вакцинації від коронавірусу.

Про це інформують на сайті Ковельської РДА.

4 листопада керівник апарату Ковельської райдержадміністрації Степан Топольський, начальниця відділу культури, молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Ковельської райдержадміністрації Тетяна Матяшук з робочим візитом відвідали Поворську сільську раду.

Під час зустрічі із працівниками виконавчого апарату сільської ради, керівниками бюджетних установ проаналізували ситуацію щодо вакцинації населення проти COVID-19, а також розглянуті проблемні питання, пов’язані з низькою динамікою вакцинації в громаді. Окремо акцентували увагу на необхідності комплексного підходу до інформаційної кампанії щодо важливості та необхідності щеплень.

Поворська сільська голова Інна Бондарчук розповіла про епідемічну ситуацію в громаді, запровадження додаткових протиепідемічних заходів, стан вакцинації у громаді та заходи, що вживаються з метою збільшення числа щеплень серед населення

Степан Степанович наголосив на необхідності пришвидшення темпів вакцинації, закликав скористатися усіма наявними можливостями і зробити щеплення проти підступної хвороби COVID-19. Для працівників сільської ради це особливо важливо, оскільки вони працюють у постійному контакті з людьми, а тому знаходяться в зоні особливого ризику.

На сайті Поворської громади громади зазначено, що у Поворську можна вакцинуватися у пункті щеплення за адресою: вулиця Робітнича, 30, с.Поворськ. Номер телефону для попереднього запису: 0504681591 де наявна достатня кількість ефективних сертифікованих вакцин. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024