стрічка

Співачка Тетяна Ціхоцька відзначає день народження

07 Листопада 2021, 14:38
Тетяна Ціхоцька 746
Тетяна Ціхоцька

Співачка, авторка-виконавиця, композиторка та режисерка-постановниця Тетяна Ціхоцька з Луцька відзначає свій день народження. 

Журналістам Район.Культура вона розповіла про свої творчі досягнення за 2021 рік.

Тетяна Ціхоцька розповіла, що цей рік був розписаний планами, які вона успішно виконує. 

«Сподіваюсь до кінця року все, що було заплановано буде реалізовано: 13 листопада конкурс читців «ЛеЛіра» в мистецькому салоні «Лесина світлиця», 3 грудня – вокальний конкурс «Зимова казка» і 18 грудня – презентація видання збірника сценаріїв «На уродини до Лесі» (вже третьої), всі три збірки є моїм творчим доробком, який присвячений до 150-річчя Лесі Українки», – розповіла співачка.

Читайте також: Запрошують до участі в дитячому вокальному конкурсі «Зимова казка»

Також Тетяна Ціхоцька зауважила, що планами на майбутнє не заведено ділитися, але все ж трішки відчинила завісу.

«На наступний рік вже готуємо з колегами і своїми вихованцями вокальним ансамблем «Жайворонки» програму «Різдво у Косачів». Всі проєкти реалізовуються за фінансової підтримки Луцької міської ради, дякую щиро за підтримку нашому міському голові Ігорю Поліщуку та пані Тетяні Гнатів», – додала співачка.

Музикантка каже, що вона щаслива, як творча особистість, бо має можливість реалізовувати себе. 

«Наступний рік розпланований, щомісяця різнопланові заходи які й надалі хочу організовувати в «Лесиній світлиці», – поділилася Тетяна Ціхоцька.

До слова, на передодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, Тетяна Ціхоцька отримала Подяку учасниці рейтингової акції «Кращий в культурі 2021» від міського голови Луцька.

Читайте також: У Луцьку вітали представників культури

Довідково.Тетяна Ціхоцька – виконавиця українського романсу, ліричних українських пісень, як народних, так і авторських. Авторка та солістка мистецьких проєктів «Коляда», «Волинський Великдень», «На уродини до Лесі», «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» Засновниця та художня керівниця дитячого ансамблю «Жайворонки». 

Активно співпрацює з колективом Державна заслужена хорова капела України «Трембіта», як солістка концертних проєктів та виконуючи адміністративну роботу. 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024