стрічка

На Локачинщині нетверезий чоловік розпочав бійку, яка закінчилася стріляниною

29 Жовтня 2021, 14:27
Локачинський районний суд виніс вирок єгерю 540
Локачинський районний суд виніс вирок єгерю

Локачинський районний суд виніс вирок єгерю, який вчинив кримінальне правопорушення.

Про це ІА Район.Локачі дізналося із вироку суду.  

Як з'ясувалося, 7 квітня близько 15:00, нетверезий єгер біля магазину Козлівське, що у селі Козлів, підійшов до знайомого йому чоловіка, висловлювався на його адресу нецензурною лайкою та застосував до нього насильство. Він вдарив знайомого кулаком у лице. 

Тоді потерпілий, аби уникнути подальшої бійки, від`їхав на автомобілі на вулицю Бригадну неподалік колишнього СВК «Волинь».    

Але нетверезий чоловік не заспокоївся, узяв вдома вогнепальну зброю, а саме рушницю, та знайшов потерпілого. Тоді почав стріляти по автомобілю, де знаходився потерпілий. 

Внаслідок цього, він завдав майнової шкоди на суму 20 тисяч гривень, створив реальну загрозу життю і здоров`ю, порушив громадський порядок. 

Єгеря визнали винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України, та призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі на три роки. Але на підставі статтей 7576 КК України звільнили від покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки. 

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024